ReferencerOmBlomsterKontakt

Grafik, illustration og layout er min absolutte yndlingsbeskæftigelse, og har altid været det. Jeg har arbejdet med salg af varer og ydelser på mange forskellige platforme, ud fra en eksisterende strategi, eller som sparringspartner i at skabe den. Siden 2010 har jeg været freelance, og gennem tiden er det lykkedes at bygge et stort og varieret netværk af mennesker omkring mig, som jeg kan trække på, når jeg skal udvikle løsninger. Jeg elsker alt visuelt - både digitalt og i den virkelige verden. Mit hjerte er med i alt hvad jeg laver - uanset hvilken type opgave det drejer sig om. Stort som småt.

CVI - Corporate Visual Identity. Hvad skal den egentlig?

Din visuelle identitet skal skabe ro og tillid i din kundes sind. Det betyder ikke at den skal være kedelig, men det betyder, at den skal være konsekvent og rytmisk. De takter du starter hos din kunde, skal gentages indtil din modtager føler sig tryg ved at bruge dig som samarbejdspartner eller købe din vare.

Gentagelser

En visuel identitet udrulles omkring din ydelse eller din vare i form af en række gentagelser. Store som små. I din visuelle værktøjskasse ligger der f.eks. et logo, et ikon, en farve, et billede og en skrifttype. Hver gang kunden møder dig, din vare eller dine salgskanaler, er det vigtigt at gentage disse få elementer uden vaklen - uden at shuffle. Det kan være sværere at gennemføre end man lige skulle tro, så derfor består en god visuel identitet også af fravalg. Genkendelighed og ro på den grafiske værktøjskasse - så er du godt igang.

Service

Min fornemmeste opgave er at hjælpe dig med at holde takten gennem den daglige produktion af kommunikation.

Jeg laver dit layout i tæt dialog med dig og klæder dig på med produktionsklare filer. Har du brug for det, jeg hjælper dig også i mål med den fysiske produktionen af dine grafiske elementer. Det kan være bøger, abribus, flyers, visitkort, kataloger, posters, POS materiale, messematerialer, promotion artikler, emballage etc.

Online hjælper jeg jer i mål med content til social media. Jeg kan - eller kan lære mig - de fleste ting i forbindelse med online flow. Hjemmesider laver jeg i tæt samarbejde med jer i webflow. Hosting prisen kan du selv undersøge og lade dig begejstre over. Det smukke indhold laver vi sammen. Så får du en god og faktisk ret billig løsning. Jeg bruger min trofaste væbner Andreas Vejnoe på web, når jeg skal levere løsninger, som er mere tekniske end jeg selv formår. Jeg har min force i det visuelle - men magter også teknikken via mit netværk. Det er ærlig snak, så ved du jeg står på mål for min faglighed.

Indretning af messer, showrooms og events har også været gennem mine hænder. Lad os tale om dine behov, så kommer jeg med forslag til realistiske og smukke løsninger.

Vægmalerier. Jeg laver vægmalerier i mega størrelse direkte på den malede væg. Har du en stige og en ide, så lad os lave skitserne og gå igang med projektet. Jeg har malet messestande, private hjem, caféer, showrooms, prøverum og butikker. Min dagspris er 4.400,- eller efter aftale.

Illustrationer. Håndtegnede eller håndmalede illustrationer til dekoration eller til illustration. Print design i form af pieceprint eller AOP print. Pris efter aftale.

Trim til tekstil industrien. Layout og materialeforslag til feks. hangtag og label. Pipings, ribbon, carelabels, transfers etc. Jeg udvilker forslag samt illustrerer udtryk på den endelige vare.

Kaffe... plejer at være en god start. Lad os mødes og få en snak om løsninger.