ReferencerOmBlomsterKontakt

Linneberg Yoga

Annemette Linneberg startede sit yogacenter for 13 år siden, og det visuelle univers vi sammen skabte, har vist sig at fungere også idag. Vi tog udgangspunkt i en klassisk og enkel skrifttype for at skabe en afsender, som skulle være troværdig, langtidsholdbar og enkel at håndtere i daglig brug. Ikonet blev skabt ud fra Annemettes vision omkring lotusblomsten og dens energetiske symbolik. Farvevalget tog også afsæt i hendes absolutte yndlingsfarve. Og når man på den måde skaber et visuelt univers, som kommer direkte fra hjertet, afspejler det 100% afsenderen - nemlig Annemette. Hun er tryg i sin visuelle identitet og det falder os nemt at forny og versionere udtrykket efter skiftende behov.

Annemette skriver:

'Mit smukke yoga univers

Tilbage i 2010 begyndte jeg at gøre strækøvelser til at springe ud fra 10 meter vippen, springe ud
på dybt vand. Jeg ville starte et personligt drevet yoga center. Jeg delte alle mine tanker, ideer og visioner med Ella Skov. Hun lyttede, var nærværende og interesseret i min udvikling. Jeg kendte Ella som kollega i byens daværende ældste reklame bureau, og derfor også Ellas streg. Jeg beundrede stort hendes fokus og tålmodighed i de forskellige grafiske opgaver som hun blev sat på. Jeg have brug for sparring og hjælp til at forme mit yoga univers, og jeg kunne ikke finde en bedre sparringspartner end Ella, til at udarbejde Linneberg Yogas grafiske identitet.
Det er ved at være 13 år siden, og jeg ser stadig med glæde og stolthed mit logo og min hjemmesides udtryk. So Me er i tråd med min hjemmeside, og engang imellem opfinder vi lidt nyt, men stadig en stor genkendelighed.
Det betyder meget for mig, at min stil og tone udarbejdes af Ella, som jeg er så tryg ved. Hun ved stort set altid hvad jeg mener, også på de dage, hvor det er svært verbalt at udtrykke sig, forstår hun at formidle de billeder jeg har i hovedet. Ella får det til at ske, og kort tid senere ligger de smukkeste skitser til godkendelse.
Tak for samarbejdet Ella.

Glæde og smil
Annemette Linneberg'